sobota 27. října 2007

sobota

Bohuzel nas vlny stale houpou, ale zaciname si zvykat. Dost to rusi pri ponoru, protoze se nam lano pohybuje porad nahoru a dolu, clovek nevi, jestli stoji nebo pada. Je lepsi zavrit oci, nastesti uz mam neco malo nakopano a vim od jake hloubky padam, takze ve 30m zaviram oci a uz se nedivam i kdyz jeste trochu kopu. Pri vynoreni zase musime cekat, ze zrovna pujde vlna, vsichni freediveri srandovne vyskakuji z vody, aby se chytili lana co nejvys a nepotopili znovu dychaci sesty.
Zatim se ale nedari plnit, co jsem si dala za cil. Cekaji me posledni dva dny treninku, den odpocinku a pak zavod CWT. Snad se to jeste zlomi. Kluci ze Slovenska maji o den vic, protoze se soutezi nastridacku jeden den zeny a druhy den muzi.

jarca

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

No jo nesmis si davat za cil ze pokoris hned 100m hranici :D
ne legrace je jedno kolik das a vubec se nenech vyvest z miry ze se ti neco nedari at to dopadne jak chce pro nas jsi stejne jednicka ;)

MIKY

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Jarco,
presne tak, tesime se na Tvoje bezva ciste jakekoliv vykony:-).
Preju klidne more Tobe i klukum.
Hlavne si to uzij!
Jana

Anonymní řekl(a)...

Jari, přejeme klidnou mysl, vše bude, jak má být, pocasí jsme již objednali a jsme tam s Tebou!Pa Mila a fšichni z RHB!

Anonymní řekl(a)...

ou skoda :( pocasi jedno !
jak uz bylo psano hod to za hlavu a
udelej vse pro ok zavodni pokus .

Roman

Anonymní řekl(a)...

Ty to zvládneš, jsi už zvyklá, že ne vše jde vždy podle plánu a vždycky si dokázala, že se s tím i tak dokážeš poprat. Jsem přesvědčená, že to zvládneš. Věř mi:-) Natrénováno máš, tak už jen klid a na jistotu. Myslím na Tebe každý den a fandím Ti! Piš nám, rádi čteme Tvoje zprávy.

Anonymní řekl(a)...

Zapomněla jsem se podepsat ... takže své nejen freediverové kamarádce se zatnutýma palečkama Radka :-))