úterý 30. října 2007

utery

Preju krasny horky den,
dneska dopoledne jsme sice vsichni byli ve vode, ale trenoval jenom Martin Zajac. Podminky byly jeste o neco horsi nez obvykle, vlny, lehky proud. No, uz se na nas prijde sem tam podivat nejaka barakuda, asi co z nas zbylo. Odpoledne priplaval dokonce pry i zralok asi 1 a pul metru velky. Ale sebehlo se na nej 20 freediveru a vsichni s nim chteli fotku, tak radsi utekl chudacek. Na to ale uz asi nejste zvedavi, ze.
Tak, nahlasila jsem si 61m. Jestli se to podari, zalezi na tom, jestli se tam dole spravne potkam s pany Frenzelem a Fatahem. Uvidime. Kazdopadne Natalia Molchanova(RUS) ma nahlaseno 95m, Sara Campbell (UK) se nenechala vyprovokovat a ma 88m, Annelie Pompe (SWE) nahlasila na jistotu 77m, Linda Paganelli (ITA) 72m, Maria Livbjerg (DEN) 63m. Takze jestli vsechny tyto damy splni co nahlasili a jestlize me se to podari taky, pripada na me 6.misto. To nam ale povi zitrek.
MUJ OFFICIAL TOP je 10:43 mistniho casu. Takze v tento cas prosim zadrzte dech se mnou, nebo dychejte za mne, kazdy jak umi.

jarca

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

preji moc moc stesti a drzim pesti
a v tvuj OT se napakuji i kdyz budu po svacince a dam si staticku s tebou :)snad ty necele tri minutky dam :)

Roman

Anonymní řekl(a)...

jj taky drzim palce cas je celkem jak jsi chtela kolem te 11:00 tak to by mohly byt dobre podminky.
Takze hlavne pohodicka a zadne nervy ( ty budu mit ja za tebe a asi i vsichni ostatni co zde pisi ) a pozdravuj dole morske pany nebo panaky :D

MIKY

Anonymní řekl(a)...

Spolehni se, budu dýchat jak o život!:-) A pozor - panákama tam dole se nechej moc poblbnout, pozdrav je a hned šupky dupky za náma nahoru:-D
Radka

Anonymní řekl(a)...

Pokud se nepletu, tak v CR se o vikendu posunoval cas. Tady se zadny cas neposunuje, tak si to prepocitejte, O. T. je 9:43 vaseho casu.

jarca

Anonymní řekl(a)...

Pocasi je dost hrozne, takovy vitr tu asi jeste nebyl. Takze O.T. prelozen o 4 hodiny pozdeji. Asi se na to jeste trosicku vyspim :)

jarca

Anonymní řekl(a)...

jesteze tak posun vitam :) po tom obidku jsem dal jen 1:44 coz jen na cwt do -61 malo :(

Roman