čtvrtek 1. listopadu 2007

CWT 2

Jenom v rychlosti z ostatnich vysledku, ktere jsem pochytila pujcenym dalekohledem a podobne, mozna nejsou uplne presne.

Natalia Molchanova mela BO, nijak vazny. Ostatni zeny pokud vim bez potizi, snad nektere hned na zacatku s malymi nahlasenymi hloubkami. Mezi muzi padly dva svetove rekordy po sobe, prvni dal Herbert Nitch -112m, hned 4 minuty po nem sel David Mullins do -114m. Myslim, ze oba splnili protokol a meli teg.
Jako treti mezi muzi skoncil Carlos Costa -103m.
Nas Durko urobil pozde MF a vyrovnal usi "jenom" do 98m, takze se otocil nad talirem a nedonesl teg.
Osklivy BO mel Wein Gustavson (swe), tvaril se pak dost smutne.
A nas Matko Zajac se musel kvuli nedostatku vzduchu na vyrovnani usi otocit v 68m (5m nad talirem) a k te smule se mu jeste omotal uvazek kolem lana a nemohl nahoru. Takze tam mel trochu trable. Pokud by si nekdo z vas chtel koupit uvazek asi za 700kc (vetsina doufam tusi ktery uvazek myslim), mohlo by vas mozna potkat podobne prekvapeni. Lanko je prilis tenke a neudrzi karabinu, aby se neotocila kolem lana.

vecer pridam oficialni vysledky

jarca

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jari,jsi úžasná,gratulujeme ze všech sil, oslav to a už se na Tebe těšíme! Mila & spol.

Anonymní řekl(a)...

GRATULUJU super vykon jen doufam ze jsi si ten ponor uzila a nemela nespocet kontrakci jako ja kdyz jsem zadrzel dech s tebou a k te treti minute jsem to doklepal tak tak :(
MIKY

Jarmila Slovenčíková řekl(a)...

to MIKY
ne ne, zadne kontrakce nebyly :+)

to Mila et spol.
zadna oslava, vecere a spat, zitra odpocinek ve stinu a pozitri druha disciplina, neni to tu zadna opalovacka :+)

jarca

Anonymní řekl(a)...

skoda oboum chlapum slovenskym jsem to pral :( , ale neni vsem dnum konec a aspon trenikove zpravy vypadaji ze priste to jiste klapne .

pro cwnf ti preji opet ok pokus a treba novy cesky rekord kdyz uz jsi se do toho tak obula :)

Roman

Jarmila Slovenčíková řekl(a)...

s oficialnimi vysledky to ted moc nevypada. Snad nekdy pozde vecer, uvidime, doufam nejpozdeji zitra rano. Prece jenom rozhodci a organizatori meli dneska dlouhou sichtu. Jenom jsem se dozvedela, ze David Mullins se otocil driv a neprinesl teg. Tzn. zadny WR.

jarca